AWS Solution Architect

Hvem leder vi efter?

Optimalt set har du allerede erfaring med AWS Cloud adoption, migrering, design og implementering, men du behøver ikke allerede være AWS-ekspert for at starte hos os, det skal vi nok hjælpe dig til.

Du kommer godt fra start, hvis du har erfaring med agile udviklingsmetoder og en forståelse for de mere forretningsvendte dele af et projekt.

Helt sikkert er det i hvert fald, at du kan kode og gerne har erfaring med flere kodesprog. Så har du lysten til og forstår at sætte dig ind i kundens behov, så du kan se og formidle, hvordan vores løsninger kan skaber værdi. Kundekontakt bliver en stor del af din hverdag, og vi forventer derfor, at du er god til at tale med kunderne og helt generelt kan formidle teknisk indhold.

Måske:

  • Har du omkring 5+ års erfaring, men vi kan godt tage fejl?
  • Er du uddannet som datalog, ingeniør eller anden IT-faglig uddannelse, eller også har du lært dig selv det hele?
  • Har du arbejdet med infrastruktur eller applikationsarkitektur?
  • Kender du noget til et eller flere af elementerne i DevOps?

Hvad tilbyder vi?

Vi er en IT-konsulentvirksomhed, der laver AWS Cloud-løsninger til vores kunder.

Vores vigtigste aktiv er vores kvalificerede kolleger – vi er mere end 30 af slagsen, vi forventer at vokse til omkring 50 kolleger i 2021, og vi skal helt sikkert være endnu flere, for vi har rigtigt mange spændende projekter, som ligger og venter.

Hos os møder du en kultur, hvor du bliver set og hørt. Det mærker du i vores måde at være kolleger på og de rammer, vi stiller til rådighed.

Vi lægger vægt på ordentlighed og gode værdier. Det tror vi på, man kan mærke, både som kunde og kollega. Det er summen af alle vores kompetencer, der gør os stærke, derfor er hjælpsomhed og et godt kollegaskab meget naturligt, og noget vi dyrker aktivt.

Vi gør os umage med at vælge de rigtige konsulenter til opgaverne og strækker os langt for at tage hensyn til dine ønsker, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Du vælger selv hvilket udstyr du ønsker at arbejde med, og vi stiller også udstyr til hjemmekontoret til rådighed. Vi er stolte af det, vi kan, og ved, at det kun har værdi, hvis vi hele tiden sørger for at lære nyt, derfor forventer vi du tager AWS certificeringer, men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet som AWS Solutions Architect hos KeyCore, er du velkommen til at kontakte Konsulentchef Michael Sjøberg-Nielsen på tlf. 3116 2779.

Hvis du vil vide mere om KeyCore generelt eller vores rekrutteringsproces, er du meget velkommen til at kontakte vores People Manager, Anette Schucany på tlf. 3030 5360.

Du kan også læse mere om os og det arbejde, vi laver, på www.keycore.dk.

Vi holder løbende samtaler, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi er klar til at ansætte, så snart vi mener at have fundet de rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger jobbet via LinkedIn her

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap