AWS Cloud Economist

Cloud economist_web

AWS cloud giver adgang til fri skalerbarhed. En befrielse fra on-prem eller warehouse’ udfordringer mht. sikring af den rette kapacitet. Men det kan let blive elastik i metermål uden den rette ekspertise.

AWS Cloud med styr på økonomien

Hvis overgangen fra CAPEX til OPEX i en skalerbar infrastruktur skal ske uden ubehagelige overraskelser og overskridelser af budgetterne, kræver det indgående forståelse ikke bare af de tekniske specifikationer, men en bredere og mere specialiseret kompetenceprofil.

Derfor har KeyCore særligt uddannede AWS Cloud Economists, der kombinerer dyb indsigt og erfaring med de tre kerneområder: Cloud-infrastruktur, interne processer og arbejdsgange samt budgetoptimering og økonomi.

Ideelt set er vores AWS Cloud Economist med fra begyndelsen for at sikre, at der etableres klare politikker for logging, warnings og automatisering af cost-kontrollerende processer og agil ressourceallokering på tværs i organisationen.

Er der allerede en eksisterende AWS cloud-infrastruktur udarbejder vores AWS Cloud Economist en dybdegående analyse vha. bla. AWS CloudWatch, der giver indsigter ned til mindste instance: Time til time, minut til minut, sekund til sekund. Fuldt overblik over det samlede forbrug på tværs af alle EC2 instances, kategoriseret på afdelinger, services eller forretningsområder så langt som 15 måneder tilbage.

Baseret på dette udarbejdes et samlet katalog af politikker for den optimale allokeringsstrategi og automatiserede processer til understøttelse af de prioriterede behov.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap