Compliance

Compliance

Compliance er hverken et tilvalg eller et add-on. Det er en bærende søjle i alle digitale løsninger.

Compliance har aldrig været vigtigere. Ikke bare som udefrakommende juridisk krav, men som et stadig mere essentielt internt styringsredskab, der ikke alene understøtter stringent overholdelse af de sikkerhedsmæssige aspekter, men på tilsvarende vis systematiserer korrekt håndteringen af alle processer på tværs, både vertikalt og horisontalt.

Samme princip definerer KeyCores udvikling af digitale løsninger, hvor compliance er en integreret bærende søjle for vores sikkerheds- og compliance-eksperter, der benytter deres indgående viden og erfaring med AWS’ Well-Architected Framework (WAF) til at skabe compliance-løsninger, der tager udgangspunkt i virksomheders organisatoriske og operationelle rammebetingelser og understøtter de forretningsmæssige målsætninger.

AWS har markedets bredeste vifte af compliance ressources, der muliggør overholdelse af alle globale compliance-forordninger og dokumentationskrav. Som Advanced og Well-Architected Partner er KeyCore certificeret til at arbejde med og videreudvikle med udgangspunkt i AWS’ omfattende ressourcekatalog til sikring af compliance.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap