KeyCores cookie- & privatlivspolitik

Vi indsamler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs mere nedenfor ved at klikke dig ind på den kategori, som du er interesseret i:

Baggrund

KeyCore (herefter ”KeyCore”, ”vi”, ”vores”), CVR nr. 36 68 55 57, Frederiksborggade 5, 1360 København K, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere fysiske personer (herefter benævnt ”Personoplysninger”), og som indsamles af KeyCore i en række forskellige sammenhænge. Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvilke former for indsamlinger vi foretager. Privatlivspolitikken indeholder også en række andre oplysninger, som vi skal give dig.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger i henhold til de til enhver tid gældende regler, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle Personoplysninger, vi modtager.

Oplysninger, som vi indsamler, formål, grundlag, videregivelse og sletteregler.

Brugere af vores hjemmeside www.keycore.dk

Vi indsamler din ip-adresse, når du bruger vores hjemmeside. Ip-adresserne indsamler vi via cookies i din browser. Dette gør vi for at optimere vores hjemmeside og din oplevelse på keycore.dk.

Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores grundlag for denne indsamling er en legitim interesse i at optimere og forbedre vores hjemmeside efter dine behov, og vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vi henviser til oversigten nedenunder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i oversigten nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.Indsigt og klagerDu har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@danskemedier. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside www.keycore.dk og fremgår af  http://www.google.com/privacy.html

Vi anvender også MailChimp til at indsamle informationer relevante i markedsføringssammenhæng, for netop at kunne skræddersyge bedre indhold til dig som bruger. Dette gør vi i form at nyhedsemails, hvis du altså vælger at modtage disse. Vi opbevarer informationerne i forskellige tidsrum. Du kan se hvor længe samt andre detaljer i oversigten her:

COOKIE TYPE VARIGHED BESKRIVELSE
AWS 3. part 7 dage Bruges af Keycores hosting udbyder AWS til at håndtere ELB Application Load Balancer. Læs mere om denne cookie her: https://docs.aws.amazon.com/elasticloadbalancing/latest/classic/elb-sticky-sessions.html
Crowdio 3. part Indtil browsing sessionen ender LiveChat på Keycore.dk. Læs mere om Crowdios cookie- og privatlivspolitik her: https://crowdio.com/en/privacy 
Google Analytics 3. part Op til 2 år Bruges til analysering af besøgsstatestik, samt i markedsføringssammenhæng. Læs nærmere om GA cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
MailChimp 3. part Op til 1 år Bruges til sign-up af KeyCores nyhedsbrev. Læs nærmere om MailChimps cookiepolitik her: https://mailchimp.com/legal/cookies/
Polylang 3. part 1 år Bliver brugt til at huske dit sprogvalg på Keycore.dk. Læs mere om Polylangs cookies her: https://polylang.wordpress.com/documentation/frequently-asked-questions/general/
WordPress / PHP 1. part Indtil browsing sessionen ender Bliver brugt til at håndtere din session på Keycore.dk af WordPress og andre applikationer baseret på kodesproget PHP. Læs mere om denne cookie her: https://wordpress.org/support/topic-tag/phpsessid/

Du kan se, redigere og fjerne cookies i din respektive browser. Læs nærmere her: https://www.dr.dk/nyheder/indland/guide-undgaa-blive-overvaaget-saadan-sletter-du-dine-cookies

Modtagere af vores nyhedsbrev

Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger, når du er modtager af vores nyhedsbreve:

  • Kontaktinformation
  • Adfærdsinformation (det vil bl.a. sige information om, hvorvidt du har åbnet nyhedsbrevet)
  • Interesser

Dette gør vi for at kunne sende dig de ønskede nyhedsbreve. Vores grundlag for denne behandling er vores aftale med dig om at sende dig nyhedsbrevet og en legitim interesse i at behandle oplysninger om dine interesser og din adfærd, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.

Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Vi gemmer din afgivelse af samtykke til at sende nyhedsbrevet i 2 år efter afmelding for efterfølgende at kunne dokumentere, at vi lovligt har udsendt nyhedsbrevet.

Vi kan fra andre sammenhænge have dine personoplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve og vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller andet grundlag, som vi har.

Personoplysninger og medier

Oplysninger, som vi indsamler og behandler

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger, når du deltager i et af vores events og optræder på foto og/eller video:

  • Kontaktinformationer
  • Billede og videooptagelse
  • Lydoptagelse

Formål med indsamlingen og behandlingen

Vi indsamler oplysningerne for at kunne udbrede kendskabet KeyCores forretning og fortælle om det event du har deltaget i.

Deling af dine Personoplysninger

Vi videregiver/offentliggør eventuelle billeder, videoer og billedtekster på vores hjemmesider, sociale medier mv., herunder kan det forekomme, at vi videregiver dine billeder til pressen eller andre samarbejdspartnere for at udbrede kendskabet til KeyCores forretning og services.

Vi overlader dine Personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som assisterer os med f.eks. teknisk support, hostingvirksomhed, leverandørydelser mv.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Vi indsamler, behandler og videregiver portrætbilleder, billedtekst og portrætvideooptagelser, hvis du har givet samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a).

Stemningsbilleder og stemningsvideooptagelser (situationsbilleder/video) indsamler, behandler og videregiver vi på baggrund af vores legitime interesse i at synliggøre KeyCore (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f) eller på baggrund af din offentliggørelse (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra e).

Varighed for behandlingen af dine oplysninger

Vi opbevarer oplysningerne i maksimalt 5 år efter indsamlingstidspunktet.

Rekruttering

Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om personer, som vi kontakter med henblik på rekruttering:

  • LinkedIn profil
  • LinkedIn CV

Disse oplysninger har vi indsamlet gennem din offentlige profil på LinkedIn.

Vi indsamler disse oplysninger for eventuelt at henvende os til dig for at kunne afdække om du kunne være en fremtidig kollega. Vi opbevarer informationerne i 3 måneder efter vores henvendelse.

Jobansøgere

Behandling af personoplysninger KeyCore, CVR nr. 36 68 55 57, Frederiksborggade 5, 1360 København K, er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering.

Oplysninger, som vi indsamler og behandler

Når du søger en stilling hos os (opslået eller uopfordret), behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Dit CV og motiverede ansøgning
  • For- og efternavn
  • Fysisk adresse
  • (Mobil)telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Fødselsdato
  • Køn
  • Uddannelsesmæssig baggrund
  • Tidligere beskæftigelse og nuværende stilling
  • Video (det er frivilligt, om du vil uploade en præsentationsvideo til din ansøgning)
  • Økonomiske forhold (indhentes kun i forbindelse med særligt betroede stillinger

Vi behandler følgende personoplysninger om dig via en offentlig søgning:

Offentliggjorte oplysninger fra sociale medier

I nogle tilfælde beder vi dig om at gennemføre et analyseforløb som led i rekrutteringsprocessen. Når det er relevant, vil du blive informeret om det undervejs i rekrutteringsprocessen.

Vi har en berettiget interesse i at finde de bedst egnede kandidater til et job hos os, derfor kan vi indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere eller andre relevante tredjeparter. Vi indhenter aldrig en reference uden at involvere dig.

Hvor modtager vi dine personoplysninger fra

Som udgangspunkt modtager vi dine personoplysninger fra dig. Det gælder også, hvis vi anvender eksterne rekrutteringskonsulenter i rekrutteringsprocessen. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra tidligere arbejdsgivere eller andre relevante tredjeparter i forbindelse med indhentelse af referencer.

Formålet med indsamlingen og behandlingen

Vi behandler dine oplysninger til følgende formål: Det helt overordnede formål: De oplysninger om dig, som vi beder om i forbindelse med rekrutteringsprocessen, er nødvendige for, at du kan komme i betragtning til en stilling hos os. Oplysningerne giver os mulighed for at finde den bedste kandidat ud fra en individuel vurdering af kandidatens kompetencer og kvalifikationer

Herudover er det væsentlige formål med behandlingen af jobansøgeres personoplysninger.

KeyCore har et relevant grundlag for at besvare henvendelser fra jobansøgere, der ønsker feedback på deres ansøgninger.
At kunne dokumentere forløbet af rekrutteringsprocessen i tilfælde af indsigelser fra jobansøgere, der har fået afslag.
At kunne kontakte en jobansøger, hvis den rekrutterende afdeling påtænker inden for maksimalt 3 måneder at ansætte yderligere medarbejdere til stillinger, hvor den pågældende jobansøger vil kunne være egnet.
At maksimere udbyttet af KeyCores udgifter til annoncering af ledige stillinger. For eksempel spørges ansøgeren i forbindelse med ansøgningen, hvor ansøgeren har set vores jobopslag.
Deling af dine oplysninger

Vi overlader dine personoplysninger til vores leverandører, som assisterer os i forbindelse med vores rekrutteringsproces, f.eks. via teknisk support, hostingvirksomheder, konsulent -og eller rekrutteringsbureauer, som vi bruger til udarbejdelse af personlighedstest mv.

KeyCore videregiver generaliserede data om rekruttering til Danmarks Statistik i henhold til Lov om Danmarks Statistik.

Profilering

Vi anvender profilering, hvis du gennemfører et testforløb som led i rekrutteringsprocessen. Testforløbet kan omfatte f.eks. en færdighedstest/cases eller en personlighedstest, som kan bidrage til at identificere din fortrukne adfærd i forhold til arbejde og samarbejde eller en afdækning af dine logiske og analytiske evner. Testresultatet tegner en profil af dig i forhold til kravene i jobbet og indgår som sådan i den samlede individuelle vurdering af dine kompetencer og kvalifikationer.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Retsgrundlaget for behandlingen af formål 1-3:

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Dog indsamler og behandler vi dine personoplysninger, som du har offentliggjort på sociale medier på baggrund af vores legitime interesse i at kende dig som kandidat (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) eller på baggrund af din offentliggørelse, hvis der er tale om følsomme personoplysninger (databeskyttelsesforordningen artikel 9, stk. 2, litra e).

Hvis vi beder dig gennemføre et testforløb som led i rekrutteringsprocessen, indsamler og behandler vi dine personoplysninger i den forbindelse på baggrund af dit særskilte samtykke hertil (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a).

Vi indsamler og behandler referencer fra dine tidligere arbejdsgivere eller andre relevante tredjeparter på baggrund af vores legitime interesse i at finde de bedst egnede kandidater til et job hos os (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

Hvis vi indsamler oplysninger om dine økonomiske forhold sker dette på baggrund af dit særskilte samtykke hertil (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a).

Retsgrundlaget for behandlingen af formål 4:

I forhold til andre potentielle stillinger i KeyCore behandler vi dine personoplysninger på baggrund af dit særskilte samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a).

Retsgrundlaget for behandlingen af formål 5:

Vi indsamler og behandler din oplysninger om, hvor du har set vores jobopslag på baggrund af vores legitime interesse i at maksimere udbyttet af KeyCores udgifter til annoncering af ledige stillinger (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

Videregivelse af data til Danmarks Statistik:

Vi videregiver generaliseret data om rekruttering til Danmarks Statistik i henhold til Lov om Danmarks Statistik (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra c).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at kontakte os via people@keycore.dk. En tilbagekaldelse af dit samtykke og sletning af dine oplysninger medfører, at du ikke vil kunne komme i betragtning til den stilling, du søger, eller fremtidige stillinger, før du registrerer dig på ny, da KeyCore mister alle oplysninger om dig.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det ikke påvirke lovligheden af den behandling, som er foregået forud for tilbagekaldelsen af samtykket.

Varighed for behandlingen af dine oplysninger

Vi opbevarer din ansøgning og eventuelle andre oplysninger, som du har givet os, i højst 3 måneder efter, at rekrutteringsprocessen er indledt.

Hvis du har samtykket til, at vi må opbevare dine oplysninger til brug for andre potentielle stillinger, opbevarer vi dine oplysninger i højst 3 måneder efter dit samtykke hertil.

Hvis du bliver ansat, vil din ansøgning og eventuelle andre oplysninger, som du har givet os, blive opbevaret under dit ansættelsesforhold og i en periode efter. Samtidig med tilbud om ansættelse vil du modtage information om håndtering af dine personoplysninger via KeyCores politik for beskyttelse af medarbejdernes privatliv.

Dine rettigheder

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, KeyCore behandler om dig.

Berigtigelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

Sletning

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger om dig slettet.

Begrænsning

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Dataportabilitet

Du har under nogle omstændigheder ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig, som du har givet til os. Hertil har du i visse tilfælde ret til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du nedenunder. Ved din henvendelse undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap