Life Science

Medicinal3

Alle life-science-aktører skal e­fterkomme ekstremt høje compliance-standarder for at opnå license-to-operate. Derfor er AWS det oplagte valg for dem, og KeyCore den oplagte partner til at implementere såvel AWS’ standard-teknologi som unikke KeyCore-løsninger.

Et særligt fokusområde, hvor KeyCore har fungeret som partner for toneangivende aktører, er pharmacovigilance, der er den samlende betegnelse for overvågning af lægemidlers sikkerhed. Alle aktører i lægemiddelbranchen er forpligtede til løbende at kontrollere, indsamle og formidle information om deres produkters sikkerhed og eventuelle bivirkninger.

KeyCores AWS-eksperter har sikret migration af pharmacovigilance-services til AWS-infrastruktur, således at de ligger som en SaaS med introduktion af høj agilitet, hurtig time-to-market og langt kortere onboarding-tid for kunder og leverandører, der desuden slipper for krav om investering i egen infrastruktur og en voksende byrde både økonomisk og administrativt til vedligeholdelse af applikationer.

Med migration til AWS har KeyCore desuden sikret, at life-science-aktører har adgang til de højeste standarder for sikkerhed og compliance af både HIIPA, GxP og GDPR.

Læs mere om en KeyCore-løsning udviklet til Life Science her.

 

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap