Amazon Web Services migration

Migrering fra din nuværende on-prem eller hosted løsning til en AWS cloud løsning gennemføres sikkert og uden udfordringer ved brug af AWS best-pratice for migration. KeyCore har gennemført en række succesfulde komplekse migrerings-opgaver for en lang række af vores kunder som alle tage udgangspunkt i anvendelse af AWS best-pratice på området.

Når man skal sikre en vellykket migration, er det vigtigt at arkitekturen omkring AWS er opfylder virksomhedens krav til sikkerhed, samt at AWS-infrastrukturen dimensioneres til virksomhedens behov for skalerbarhed. Det er også vigtigt at opsætningen af infrastruktur og herunder AWS-konti set-up designes således at virksomheden har mulighed for en detaljeret opfølgning på omkostningerne ved brugen af AWS.

KeyCore har en række certificerede AWS-arkitekter, som er eksperter på området og som kan hjælpe din virksomhed med en AWS server migration fra jeres nuværende set-up til en fuld scalerbar og sikker AWS-infrastruktur.

Ring til os på telefon 29 83 86 70 eller send en mail. Så hjælper vi gerne med en succesfuld Amazon Web Services migration.

Certificerede eksperter

Vi følger løbende med i den nyeste udvikling og sørger for at holde overblikket over de mange løbende nyheder fra AWS. Lad os hjælpe jer med at finde den rigtige løsning.

Tilgængelige 24/7

Hvis I har brug for nogen, der reagerer på jeres alarmer døgnet rundt, kan vi hjælpe.

Din sikring for en vellykket migrering

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe AWS migration