AWS Migration

Migration_web

AWS-migration til clouden er mere end bare at flytte fra A til B. Cloud-migration med AWS er transformation til nye muligheder med bedre, hurtigere, billigere og mere sikkert samarbejde, innovation og drift.

AWS sætter i dag international standard for cloud-løsninger, hvilket har været den drivende kraft bag AWS’ globale markedsandel på 46% og positionen som den mest benyttede leverandør af cloud i verden.

KeyCores certificerede AWS-specialister og -arkitekter har mange års erfaring med hele migrationsprocessen. Fra de indledende analyser af både eksisterende IT-systemer og forretningskritiske behov til designet af den infrastruktur, som skal levere den digitale skalerbar understøttelse for optimering af forretningen og fremtidssikringen af udvikling, vækst og stærkere bundlinje.

– Og endelig naturligvis den afsluttende migration, hvor principperne i AWS’ best practise følges og sikrer, at det højeste niveau af sikkerhed med fuld complians overholdes, ingen data går tabt, og driften kan fortsætte upåvirket gennem hele forløbet.

Læs mere om best practice med anvendelse af AWS Migration Acceleration Program

Læs KeyCore migrations-cases:

 

  1. Patientrettet IoT løsning til global lifescience kunde
  2. COWI: Cloud, ML & GDPR
Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap