Retail

Retail

Omnichannel-frontends og globale værdikæder forudsætter, at moderne retail har robust, skalerbar cloud-infrastruktur med agilt applikation-økosystem for hurtig time-to-market for nye services.

KeyCore har indgående erfaring med etablering af AWS cloud-infrastruktur, der kan håndtere store mængder data, og som gør det nemt at integrere nye applikationer, der skal kunne trække og levere data til eksisterende systemer, uden af disse bliver påvirket.

Vores AWS-eksperter og Cloud Economists leverer desuden omkostningsoptimerede setups, hvor maksimal skalerbarhed sikrer stabil drift selv ved meget store sæsonbestemte spikes i trafik og workloads.

Typisk arbejder vi med en arkitektur bestående af et API-lag, et microservice-lag og en integrationsplatform (Event Hub). Data fra eksisterende systemer i LOB (Line Of Business) leveres ind i integrationsplatformen, hvor de kan trækkes til microservices og udstilles til PaaS-systemerne gennem veldefinerede API’er. Hovedkomponenterne er AWS Managed Kubernetes, Kafka Event Hub samt SQL- og NoSQL-databaser.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap