Solution Architect

Er du vores nye kollega?

Vi tilbyder et job i en scale-up-virksomhed med ambitiøse vækstplaner og en kultur, hvor du bliver set og hørt. Det mærker du i vores måde at være kolleger på og de rammer, vi stiller til rådighed.

Vi er en IT-konsulentvirksomhed, der laver AWS Cloud-løsninger til vores kunder.

Vores vigtigste aktiv er vores kvalificerede kolleger – vi er mere end 20 af slagsen, vi forventer at være det dobbelte til næste år, og vi skal helt sikkert være endnu flere, for vi har rigtigt mange spændende projekter, som ligger og venter.

Vi er stolte af det, vi kan, og ved, at det kun har værdi, hvis vi hele tiden sørger for at lære nyt. Vi lægger vægt på ordentlighed og gode værdier. Det tror vi på, man kan mærke, både som kunde og kollega. Det er summen af alle vores kompetencer, der gør os stærke, derfor er hjælpsomhed og et godt kollegaskab meget naturligt, og noget vi dyrker.

Hvordan er det at arbejde med os?

Når man arbejder som konsulent for KeyCore, skal man kunne forstå, hvordan forretning, applikationer og infrastruktur hænger sammen for vores kunder. Vi kan lide udfordringen, der ligger i at afhjælpe kundens behov, også selvom det måske ikke altid er hele den løsning, vi ville anbefale.

Vi gør os umage med at vælge de rigtige konsulenter til opgaverne og tager så vidt muligt hensyn til dine ønsker, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Derfor vælger du også selv hvilket udstyr du ønsker at arbejde med, og du har selv rådighed over dit træningsbudget.

Du behøver ikke være AWS-ekspert for at arbejde for os, det skal vi nok hjælpe dig til, uanset om det gælder certificeringer eller andre ting.

Hvem leder vi efter?

Optimalt set har du allerede erfaring med AWS cloud adoption, migrering, design og implementering af nye løsninger, og en baggrund inden for softwareudvikling.

Du har også erfaring med agile udviklingsmetoder og en forståelse for de mere forretningsvendte dele af et projekt.

Helt sikkert er det i hvert fald, at du har lyst til og forstår at sætte dig ind i kundens behov og kan se, hvordan vores løsninger kan skabe værdi. Kundekontakt bliver en stor del af din hverdag, og vi forventer derfor, at du er udadvendt, empatisk og har stærke formidlingsevner.

Ellers forestiller vi os at:

  • Du har omkring 5+ års erfaring, men vi kan godt tage fejl.
  • Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være datalog, ingeniør eller anden
  • IT-faglig uddannelse, men det kan også være, du har lært dig selv det hele.
  • Du har arbejdet med infrastruktur eller applikationsarkitektur.
  • Du kender noget til et eller flere af elementerne i DevOps.
  • Du kan kode og har gerne erfaring med flere kodesprog.
  • Du kan skabe klarhed og overblik i komplekse IT-landskaber.
  • Det kan også være, du har arbejdet med den mere forretningsmæssige vinkel, som fx strategi eller roadmap-design. Det kunne være i form af projektledelse, eller måske har du fokuseret mere på systemdesign.
  • Du kan sikre at best practice og implementeringsmetoder bliver beskrevet og forankret.
  • Du er åben, lydhør og positiv.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet som AWS Solutions Architect hos KeyCore, er du velkommen til at kontakte vores Konsulentchef Michael Sjøberg-Nielsen på tlf. 3116 2779. Hvis du vil vide mere om KeyCore generelt eller vores rekrutteringsproces, er du meget velkommen til at kontakte vores People Manager, Anette Schucany på tlf. 3030 5360.

Du kan også læse mere om os og det arbejde, vi laver, på www.keycore.dk.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi er klar til at ansætte, så snart vi mener at have fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger jobbet via LinkedIn her

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap