Vi sætter en ære i at lade faglighed og ordenlighed skabe rammerne om et team der leverer løsninger i verdensklasse

Få en uforpligtende snak om datahåndteringen i din virksomhed samt hvordan Amazon Web Services kan gavne jer. Ring til os på 29 83 86 70 eller send en mail.

LAD KEYCORE ASSISTERE DIG

Skalérbarhed

Forskellen på at bruge cloud computing og bare bruge computere i skyen er at designe systemerne til altid at kunne skalére til det din forretning kræver, uden at betale for andet end det der forbruges.

Sikkerhed og compliance

Vi ved at sikkerhed og compliance er vigtig for dine kunder og dermed for din forretning – og vi sidder klar til at hjælpe jer med at få styr på det.

Rådgivning

Uanset om I har brug for en eller flere specialister i jeres team over en længere periode, eller blot nogen at sparre med så er vores Center of Excellence for til at hjælpe jer.

Udvikling

Vi kan hjælpe jer med større eller mindre udviklingsopgaver – har I brug for løsninger der bare virker og gør I kan fokusere på jeres kerneforretning? Lad os hjælpe jer med infrastrukuren.

KeyCore

KeyCore ønsker at hjælpe dig med at tackle hverdagens it-udfordringer. Mange års erfaring med komplekse IT-projekter i store organisationer betyder, at vi forstår vigtigheden af at have et velfungerende it-landskab, hvor både de funktionelle og ikke-funktionelle krav opfyldes hver eneste time. Ved at kombinere vores viden om skyen (Amazon AWS) med de daglige udfordringer i virksomhederne, kan KeyCore bidrage til at fremskynde gennemførelsen af bæredygtige løsninger, hvilket giver dig tid til at fokusere på din forretning.

Med en stadig stigning i antallet af tilgængelige tjenester i Cloud Computing kan de funktionelle og ikke-funktionelle krav opnås hurtigere, mere sikkert og til en reduceret pris. KeyCore har mange certificerede Amazon AWS cloud-arkitekter, cloud-udviklere og cloud-systemoperatører, der kan hjælpe dig, både før, under og efter overgang til AWS cloud.

Hvem er vi?

John D'Arcy

Program director, Partner

John er ansvarlig for program og projekt management og er medstifter af KeyCore. John har en del international erfaringer med program- og projektstyring af forretningskritiske transformationsprojekter. John fokuserer på at assistere organisationer med planlægning, design og implementering af deres rejse til AWS cloud, gennem agilitet, innovation og kost-reduktion. John er certificeret AWS Solution Architect og certificeret AWS Cloud Practitioner.

Tue Lystrup

Sales director, Partner

Ansvarlig i KeyCore for salg og kommercielle relationer.
Erfaring fra strategisk salg og forretningsudvikling i den Nordiske finansielle sektor med salg indenfor alle områder relateret til payments, finansielle services og digitale distributions løsninger.

Peter Hjæresen

Business Analyst, Partner

Peter er senior IT- og forretningsanalytiker samt medstifter af KeyCore. Peter er specialiseret i at sætte sig ind i komplekse forretningsområder samt udtrække og systematisere krav og formulere løsningsdesign. Peter er certificeret AWS Solution Architecht samt økonomiansvarlig i KeyCore.

Christian Petersen

Chief Architect, Partner

Christian er vores ledende IT arkitekt og partner i KeyCore. Christian har mange års erfaring med IT-arkitektur, sikkerhed og AWS. Han er ekspert i java og performance testing af alle typer applikationer – og certificeret AWS Cloud arkitekt. Christian fokuserer på at hjælpe KeyCore’s kunder med udnytte alle de nye muligheder i AWS cloud.

Har du lyst til at arbejde fuldtid med AWS?

Kontakt os i dag og hør mere om de mange spændende muligheder for en karriere hos KeyCore