Sikkerhed

Sikkerhed_web

Sikkerhed og overholdelse af internationale compliance-standarder er for stadig flere virksomheder en forudsætning for at kunne operere. Som Advanced AWS-partner leverer KeyCore sikkerhed på højeste niveau.

At gennemføre en migration til en AWS cloud-infrastruktur giver adgang til et niveau af sikkerhed, der for langt de fleste ville være urealistisk både praktisk og økonomisk selv at etablere.

AWS er internationalt anerkendt som havende et af de absolut højeste niveauer af sikkerhed på alt, der ligger under hypervisorlinjen. Her ligger infrastruktur, hardware, de fysiske faciliterer og netværk.

Alt under hypervisorlinjen bliver flere gange årligt kontrolleret og dokumenteret af tredjepart, således at brugere af AWS kan anvende det som del af deres dokumentation, der viser, at de er compliant, og så de kan opnå den nødvendige certificering, der måtte gælde for dem. Det er compliance af blandt andet ISO 27001, GDPR, EU-US Privacy Shield, HIPAA og HMDA.

KeyCore har flere eksperter, der er specifikt certificerede til at udvikle og implementere løsninger, der giver det maksimale sikkerhedsniveau og samtidig integrerer perfekt med eksisterende corporate governance-principper.

Læs vores whitepaper om sikkerhed med AWS

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap